понеділок, 29 лютого 2016 р.

Метушня

Метушня не вважається серйозною проблемою, але якщо її вчасно не зупинити, то вона може завдати людині чимало шкоди.
Хіба не було у вас такого, що бігаєш, як заведений, за все хапаєшся, а подивишся назад--нічого до ладу не зроблено. Тоді зявляється злість, розчарування і образа на життєві обставини. Звичайно, обставини бувають різними, але дещо залежить і від нас. Наприклад, ми можемо свідомо вибрати, як будемо діяти--послідовно чи непослідовно.

понеділок, 22 лютого 2016 р.

Присмак прожитого дня

Сьогодні закінчую день з добрим присмаком. Ще є 3-4 години в запасі, але це вже мій бонус--можу займатися чим хочу і у приємному мені темпі, бо основне на сьогодні я зробила.
Що такого особливого? А нічого. Просто зробила маленьку справу по 3х основних напрямках, які для мене важливі на цьому етапі життя.
Не думала, що це дає таке глибоке відчуття спокою і душевного затишку.
А воно таки дає. :)

неділя, 21 лютого 2016 р.

Лісова спаржа за 5 хв від міста.

Цього тижня погода видалась у нас не дуже. “Не дуже”, це таки умовно, бо температура не падала нижче 14 градусів. Але ми вже настільки відвикли від зимової прохолоди, що навіть зовсім незначне похолодання порозганяло людей по домівках і та інших теплих закутках.
Мабуть, тому цього тижня у нас не було гірської екскурсії. Але сьогодні, порпаючись у фотоапараті, я раптом згадала про чудову лісову спаржу, якої ми назбирали минулого тижня у ліску. 

середа, 17 лютого 2016 р.

Чому так важко досягти реальних змін в житті?


Якщо ви читаєте цю статтю, то я майже впевнена, що у вас, як і у багатьох людей є чимало чудових мрій, великих і малих бажань, цікавих ідей і просто банальних потреб. Кожна з них народжується у нашій свідомості з певним авансом енерґії на її здійснення, бо кожна бажання або прагнення--це така собі насінинка, у якій закладений великий потенціал для розвитку і зростання.