неділя, 31 січня 2016 р.

У гори з дітьми. Як мотивувати дитину дійти до кінця маршруту.

вид на долину з Мондувера
Після вчорашньої  екскурсії в нас іще залишилися сили і бажання сходити в гори ще раз. Мені точно хотілося, а діткам довелося нагадати, що там же залишився наш друг-камінчик...
Словом, ми пішли.
Я вибрала найвищу гору нашої околиці--Мондувер, але екстріму від цієї історії не чекайте, бо ми припаркувалися десь напівдороги до верхівки і піднімалися цивілізованим асфальтом.

субота, 30 січня 2016 р.

Звідки зявляється відчуття, що наше життя стоїть на місці.

Це досить розповсюджена проблема серед жінок, особливо серед мам.
Якщо вам теж вона знайома, перегляньте коротке відео на цю тему і дізнайтеся, які 3 вміння можуть виправити ситуацію.

https://www.youtube.com/watch?v=LWyS_Ql1tOI
Для цього скопіюйте посилання і вставте його у стрічку браузера.


Як заманити дітей в гори. Секрети нашої суботньої екскурсії.

Вид згори фортеці на узбережжя
Останнім часом я дуже полюбила ходити в гори. Чим більше ходжу, тим більше класних маршрутів для себе відкриваю. Іноді просто дух захоплює, коли перед тобою відкривається новий краєвид. Особливо класно в горах зранку і ввечері.
Після чергового класного маршруту, я пробую брати з собою в гори дітей--туди, де простіше йти і де дуже класні місця--гарні стежки, якісь печери, мальовничі руїни, скелі….
Вони врешті йдуть зі мною, але спершу мені доводиться готувати їх морально до екскурсії, бо вдома залишається їхній улюблений телевізор, Плей Стейшн, Нінтендо та інші болячки сучасних діток. Самими квітками і краєвидами діток, на жаль,  в гори не затягнеш.

середа, 27 січня 2016 р.

Чи може порядок в оселі змінити наше життя?

Якщо зупинити першу стрічну людину на вулиці і спитатися, що може змінити людині життя, то навряд чи хтось назве порядок. Великі гроші, переїзд, підвищення на роботі, народження дітей, шлюб, популярність...--оце справді важливі життєві події, а якийсь там порядок...Ні, порядок вважають занадто буденною річчю. 

вівторок, 26 січня 2016 р.

Як звільнення від непотребу може перетворитися на самообман.

Час від часу усім нам доводиться викидати якісь зужиті речі, але є люди, які пішли іще далі--вони намагаються позбутися загалом зайвих речей. Вдома залишається тільки те, чим вони справді користуються, а також ті речі, які їм приємні. Всього іншого вони позбуваются замість того, щоб робити з нього довічний склад по кутках і на антресолі.
Якщо і ви також переконалися, що непотріб є баластом в нашому житті,  і сповнені рішучості беретеся до діла, все одно це ще не факт, що вам вдасться справді звільнитися від непотребу.

неділя, 24 січня 2016 р.

Рятівна рутина і постсвятковий синдром.

Рік уже почався і йще повним ходом. Як зібратися з думками і мобілізувати себе на ефективну роботу після святкового марафону? Як подолати внутрішню інерцію і почати нарешті щось робити?

Читайте нову статтю на цю тему 

http://mom2mom.net/tajm-menedzhment/rozporiadok-dnia/ryativna-rutyna-i-postsvyatkovyj-syndrom.html